A Citroen C4 Profi kiváló haszongépjármű lehet

Szponzorált tartalom

Citroen C4 Profi

A Citroen tervezői már a kezdetek óta igyekeznek minden igényt kielégíteni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Citroen C4 Profi modelljükkel most egy teljesen új kategóriát is lefedtek. Ez az elegáns, személyautó jellegű járgány kiváló haszongépjármű lehet, ugyanis 803 dm3 raktérrel rendelkezik, ami 1246 dm3-re növekszik, amennyiben plafonig pakolják.

A tényt, hogy a C4 Profi kiváló haszongépjármű lehet, az is erősíti, hogy vegyesüzemű motorjának hála, csupán 3,8 l/100km a fogyasztása. Ezek kiváló számok, akár egy együttes felszerelésének fuvarozásáról van szó, akár egy kisebb üzletnek az áruszállításáról. Ezekben az esetekben és egyáltalán az haszongépjárműk terén nagyon fontos az alacsony fogyasztás, hiszen az üzemanyagköltségek mind a profit csökkenését idézik elő.

Tehát, ebből a szempontból is remek választás ez a verda, de még mindig nem értünk a végére azon okok felsorolásának, amiért C4 Profi kiváló haszongépjármű lehet. Például feltétlenül meg kell még említenünk a Bluetooth kihangosítót és az USB csatlakozót, hiszen ezekre bármikor szükség lehet fuvarozás közben. Továbbá fontos szempont a klíma, főkén nyáron, illetve olyan termékek szállításakor, amelyek nem bírják a meleget.

Ez is remekül bizonyítja, hogy kiváló haszongépjármű lehet. A tempomat ugyanolyan lényeges kiegészítő lehet, ami nincs akármelyik kisautóban és kisáru-szállítóban sem. A légzsák megemlítése mellett sem mehetünk el, hiszen baleset bármikor történhet. Ugyanakkor a C4 Profi modellben elhelyezett oldal- és függönylégzsákok nemcsak az utasokat, hanem a rakományt is megvédik, így ez is plusz indok, amiért ez kiváló haszongépjármű lehet.

Amennyiben meggyőzték az érveink és szeretne még többet megtudni erről az autóról, akkor keresse fel a weblapunkat, a www.citroensipos.hu webcímen! Itt minden fontos információt megtalálhat erről, de ha mégis kérdése merülne fel, akkor az Élő Operátornak, e-mail-ben vagy telefonon is felteheti, mert minden kolléga készséggel fog válaszolni. Ha pedig személyesen is szeretne meggyőződni, hogy kiváló haszonjármű lehet, akkor fáradjon be az Érden található szalonunkba!