A gyógyulás felé az első lépés, hogy felkeresünk egy szakembert.

Szponzorált tartalom

Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelés

Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelés

Sokáig küzdöttem különféle mentális problémákkal. Az volt egyedül a szerencsém, hogy hamar rájöttem arra, hogy mi okozta nálam ezeket. Főleg az, hogy teljesen elzártam magamat az emberektől és csak az írásra és a művészetre koncentráltam. Egy ilyen talajon pedig könnyen megterem bármilyen probléma. Mikor már elviselhetetlenné vált a kondícióm, rájöttem, hogy változtatnom kell, mert így nem lehet élni. Azóta pedig már sokkal egészségesebb vagyok.

Sokak küzdenek különböző függőségekkel és ezekkel sokszor nem tudunk egyedül megküzdeni. Az egyik nap a netet böngésztem, mikor szembejött velem egy „Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelés” kiírás. Van pár ismerősöm, akik már hosszú ideje kérdezgettek hasonló szolgáltatásokkal kapcsolatban, úgyhogy rá is mentem a „Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelés” feliratra.

A Felépülők nevű oldalra kerültem, ahol, ahogy a „Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelés” kiírásból már sejteni lehet, különböző addiktológusok közül tudtam válogatni. Nagyon tetszett, hogy nem rejtegetik a munkatársaikat és mindenkiről láthattam legalább egy képet.

El is döntöttem, hogy felveszem velük a kapcsolatot. Ezt telefonon is megtehettem volna, viszont nem szeretek telefonon beszélgetni. Szerencsére az email elérhetőségüket is könnyen meg lehetett találni. Így a saját tempómban fel tudtam tenni nekik az összes kérdést, ami érdekelt. Rövid levélváltás után pedig meg tudtam győződni arról, hogy valóban megfelelő lesz a Felépülők szolgáltatása az ismerőseim számára.