Szponzorált tartalom
Sok baj van manapság a szénhidrátokkal és egyáltalán mindennel, ami cukortartalmú. Erre jelent megoldást a fehérjés palacsinta por, ami igen egyszerűen elkészíthető. Mi a gond a búzával? A folyamatos hibridizációnak köszönhetően, már sok éve szempont, elsősorban a búza termesztés során, a különféle, elsősorban ipari és gazdasági megfontolásból való „fejlesztés”.
Viszont a folyamatból kifelejtették az embert. Egyre több emésztési probléma jelentkezik a búzafogyasztás miatt, amit a fehérjés palacsinta kiválóan helyettesít.
A sütőiparnak magas sikértartalomra van szüksége ahhoz, hogy a gépek által feldolgozásra kerülő gabonából szép kenyerek és egyéb termékek készülhessenek. Viszont sok ember szervezete nem ismeri fel ezt az anyagot a kapott mennyiségben, ezért immunreakcióval válaszol, ami számos kóros folyamat elindítója lehet.
Természetesen a fehérjés palacsinta ez alól kivétel és több szempontból is előnyös. Elsősorban azért, mert nem tartalmaz búzalisztet. Ezt zabliszttel helyettesítettek a gyártók és tojásfehérjéből származó megemelt fehérjemennyiséggel rendelkezik. Ennek köszönhető, hogy igen laktató, így kevés is elég belőle.