Mi kell manapság egy kft megalapításához?

Szponzorált tartalom

kft alapítás

kft alapítás

Indulásnak csak „pár kattintás” az egész kft alapítás, de azért nem árt figyelni a részletekre. Mert azokban lakozik az a bizonyos „ördög”, mint azt a mondás alapján mind tudjuk. Jó hírem van azonban sokaknak, mert ha a topcegalapitas.eu oldalra megyünk, akár azt is lehet mondani, hogy velük semmit nem kell csinálnunk jóformán – így értettem, hogy csak pár kattintás a részünkről. Egyetlen, egyalkalmas, személyes konzultációt leszámítva, ahol aláírunk, de pont az ennek a szolgáltatásnak a lényege, hogy segítenek mindent rendben elintézni. Mintegy eljárnak helyettünk. És a tapasztalatok mutatják, hogy aki hozzájuk fordult, annál tényleg minden rendben alakult! Komoly múltjuk van már ugyanis, így semmilyen szempontból nem az ismeretlenben fogunk tapogatózni.

Ingyen intéznek ráadásul javarészt mindent, ha élünk a székhelybérlési lehetőségükkel. Mindenképp segítenek persze bármiben, de ingyen akkor tudják ezt megtenni, ha utóbbi opció is érdekel minket. Természetesen, ha van székhelyünk, és ragaszkodunk saját tulajdonú épülethez, vagy bérelt irodához, akkor is könnyebb lesz ilyen profi csapattal a kft alapítás, csak így a szolgáltatás ingyenes jellegét váltja fel az, hogy az oldalon feltüntetett árakért csinálják.

Megérni persze mindenképp megéri. Ki szeret tényleg a fent említett, az Ördöggel kapcsolatos részletekkel bajlódni? Ugyan már. A legtöbb ember annak él – aki szereti a munkáját -, hogy a tevékenység lényegi részeivel foglalatoskodjon. Az ilyen bürokratikus munkát bízzuk az ő szakembereikre, ahogy az ügyvédi munkát is a velük kapcsolatban álló irodákra, ügyvédre, ügyvédekre. Ezekkel mi ne foglalkozzunk!

Ha bármi érdekel minket a területen belül, elméletben, persze megpróbálhatjuk átlátni az oldaluk segítségével a folyamatokat, mert rengeteg kapaszkodót adnak írásos tájékoztatókkal, de csinálni én akkor sem magam csinálnám ezeket a bejegyzéssel kapcsolatos dolgokat. Minden máshoz pedig nem árt egy jó könyvelőt keresni, hisz komoly cég anélkül úgysem üzemel. Ami nem a topcegalapitas.eu reszortja, az legyen az övé.

Szóval, nagy vonalakban hogyan néz ki most, hazánkban a kft alapítás? Lássuk! Segítségemre továbbra is a topcegalapitas.eu oldal lesz…

Egyetlen személy is elég lehet hozzá, de lehet többszemélyes kft is. A könyvvizsgálat már nem kötelező. Szükség van legalább 3 millió forint törzstőkére, két éven belül. 8 napon belül elszámolási betétszámlát kell nyitni, a bejegyzés után. A beadástól számított nagyjából 3 napon belül be is szokták jegyezni a kft-t, a bejegyző végzésben pedig adószámot is kapunk. Az adószám megkapása után aztán lehet már számlázni is! A tevékenység megadása is ezután esedékes – kivéve engedélyköteles dolgokat, nyilván. A topcegalapitas.eu-n még ahhoz is adnak támpontot, hogy mik az engedélyköteles tevékenységek, illetve ezek listáját hol találjuk. Szóval egy nagyon jó oldal, és mögötte álló társaság is ők, nem csak kft alapítás esetén. Eleve nem csak ilyen cégformánál segítenek, továbbá meglévő cégek módosításánál is közreműködnek, ha kérjük. Hiánypótló!