Liqui Moly olajadalék váltóhoz – Olajadalékok – Adalékok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból.

Szponzorált tartalom

Liqui Moly olajadalék váltóhoz - Olajadalékok - Adalékok  | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból

Liqui Moly olajadalék váltóhoz – Olajadalékok – Adalékok  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból

Egy autószerelő műhelyben dolgozom. Pontosabban van egy saját műhelyem, ahol főként autókat, de motorkerékpárokat és néhány esetben bicikliket is szerelünk, javítunk vagy akár karbantartunk. Van pár alkalmazottam, de legnagyobb örömömre az unokáim is lejárnak néha és segítenek a munkálatokban. Szoktam nekik adni kis zsebpénzt, de tudom akkor is gyakran lejönnének, ha nem kapnának semmit sem.

Nagy szerencsém, hogy az unokáim jártasak az internet rejtelmeiben. Így néhány hónapja megismertették velem az olajwebshop.hu oldalt. Amióta ismerem, csak innen rendelem a különféle anyagokat, amik a szervizbe, a javításokhoz kellenek.

Liqui Moly olajadalék váltóhoz – Olajadalékok – Adalékok  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból, nézzük hát, mit is lehet kapni ebben az autós boltban, ami nekem hasznos lehet! Leggyakrabban olajadalékokat szoktam rendelni, mert 100%-ban megbízom ebben a cégben. A cég magyar tulajdonban van, 2011-ben alapították. Elsősorban közlekedési kenőanyagokkal és a hozzájuk kapcsolódó termékekkel foglalkoznak, olyanokkal, mint például: olaj és levegőszűrők, pollen és üzemanyagszűrők, gyújtógyertyák és adalékanyagok.

Tehát a Liqui Moly olajadalék váltóhoz – Olajadalékok – Adalékok  | Olajwebshop.hu – kenőanyagok megbízható forrásból származnak, ebben biztos vagyok. Jártam már személyesen is több szaküzletükben, például az Etele úton, az Óbudán lévő üzletben vagy a X. kerületben, Kőbányán, és rendeltem már online is.

Nos, térjünk hát vissza oda, hogy miket is lehet kapni ebben a webshopban és a szaküzletekben is természetesen. Vannak ugye elsősorban az olajok. Lehet venni itt személygépjárműbe, motorkerékpárba, teherautóba, de vannak váltóolajok, vízi jármű olajok, mezőgazdasági olajok, ipari olajok, hidraulika olajok és kerti gépolajok, pontosabban láncfűrészhez lánckenő, négyütemű és kétütemű kerti gépekhez olajok. Vannak még autós és motorkerékpáros szűrők is a bolt választékában, valamint gyújtógyertyák. Lehet továbbá kapni bicikli tisztításához és karbantartáshoz is termékeket, motorkerékpár tisztításához, kenéséhez, olajozásához, karbantartásához is termékeket, valamint motoros felszereléseket, ruházatokat is. Vannak még az autók külső felületéhez és a beltérhez is ápoló és karbantartó szerek, olyanok, mint az illatosítók, a különféle felülettisztítók, bőr, üveg, műanyag. Valamint rengeteg különféle ápolószer, mondjuk a klíma karbantartásához, a felnihez, az abroncsokhoz, autótakaró, motorvédelem és még sok hasonló. Az egyéb termékek közt található még fagyálló hűtőfolyadék, ablaktörlő lapátok, ragasztók, tömítők, személyi higiéniai termékek, izzók, autó felszerelés, kenőzsírok, téli termékek, folyadékok, olajcsere termékek és még rengeteg hasonló.

Végül, de nem utolsó sorban lehet kapni adalékanyagokat is. Vannak motorolaj adalékok, s ezen belül van Liquid Moly olajadalék váltóhoz, Liquid Moly motorolaj adalék, XADO motorolaj adalék, XADO olajadalék váltóhoz, XADO olajadalék kormányszervóhoz, Nano  Energizer motorolaj adalék és Meguin motorolaj adalék. Van még gázolaj adalék, azon belül pedig Liquid Moly dízel üzemanyag adalék hajókhoz és autókhoz is, XADO üzemanyag adalék, JLM dízel üzemanyag adalék autókhoz és Meguin üzemagyag adalék. A benzin adalékok közt is nagy a választék, szintén lehet kapni Liqiud Moly, XADO, JLM és Meguin márkákat is, mint benzin üzemanyag adalék. Vannak még manuális váltó és diffi adalékok, automata váltó adalékok, szervokormány adalékok és hűtőrendszer adalékok, azon belül pedig a Liquid Moly hűtőrendszer adalék. Az adalékok pedig a többi termékhez hasonlóan kaphatóak több árkategóriában, több féle kiszerelésben, méretben és típusban is. Így mindenki megtalálja a megfelelőt, ahogyan én magam is minden alkalommal megtalálom, legyen szó nagyobb vagy kisebb karbantartásról, szerelésről.