Csakis a Méthode Traditionnelle a meghatározó

Szponzorált tartalom

Méthode Traditionnelle

Az alkoholos italok többféle eljárási mód szerint készülnek. Vannak, amit érleléssel, lepárlással, főzéssel vagy erjesztéssel készítenek. Ez az ital fajtájától is függ. A pezsgő estében, az úgynevezett champagne eljárást, a Méthode Traditionnelle gyártási rendszer jellemzi.

Ez a több évszádos múlttal rendelkező rendszer jól bevált módszere, az egyenesen a palackba öntött pezsgő alapanyag ilyen módon történő érlelésének, majd a többhetes folyamat végén, a dugaszolásnak és címkézésnek. A gyártók előszeretettel alkalmazzák a Méthode Traditionnelle eljárást, mivel a jól bevált, szigorúan ellenőrzött folyamat végén nagy biztonsággal sikerül kiváló minőségű pezsgőt előállítani egyszerűen.

Természetesen, mint minden termék esetén, a kiváló minőségű alapanyag itt is rendkívül fontos. Nem elégedhetünk meg a jó italokkal, hanem válasszuk a kiváló minőséget, amit a francia Méthode Traditionnelle, hagyományos módszer garantál a vásárlóknak! A francoispezsgo.hu webáruházban rengetegféle pezsgő várja az ínyenc vásárlókat, akik nem adják lejjebb a tökéletestől.