Tökéletes ajándékért keresd a lolmarkt.hu weboldalát.

Szponzorált tartalom

pólók

pólók

Úgy gondolom, hogy én egy nagyon jó ajándékozó vagyok. Meg amúgy mindenki így gondolja. Mindig vicces, kedves, megható, kreatív személyre szabott ajándékokat adok a szeretteimnek, mert én így szeretem kifejezni, hogy gondolok rájuk és nem csak lerendezem a születésnapot egy ajándék utalvánnyal. Egy valakinek viszont még soha nem sikerült jó ajándékot szerezni, az pedig nem más, mint a sógorom. Tulajdonképpen nem is értem miért, de valahogy neki még soha nem sikerült, olyan ajándékot szerezni, aminek valóban örült volna. Vagy legalábbis szerintem. De ezt amúgy sejti az ember, meg látja is a másikon.

Most viszont, azt hiszem sikerült belenyúlnom a jóba. Egyik ismerősöm, ezt a linket küldte el nekem: https://lolmarkt.hu/ferfi-polo. A lolmarkt.hu webshop egyedi pólókat, pulcsikat, mostanság szájmaszkokat és fémbögréket gyárt. Vannak nekik saját mintáik, amik valóban jók és kreatívak, de ha valakinek ez mégse lenne elég, akkor ő maga is küldhet mintát, vagy akár a fejéből kipattanó ötletet megosztja a lolmarkt.hu-val és ők elkészítik neki. Ez azért eléggé jó üzlet nem? Tehát úgy gondolom, hogy ha valaki egyedi pólót szeretne, akkor is biztos olyat fog tudni szerezni, aminek párja nincsen. A https://lolmarkt.hu/ferfi-polo link, a férfi póló kínálatához vezényel, ahol számos tematika közül választhatunk. Itt egy kicsit megijedtem, mert valóban olyan sok van, hogy ha én mindet végig szerettem volna nézni, akkor jó sok időt itt kellett volna töltenem.

Végül a baloldali sávban lévő lenyíló füleknél megláttam, hogy a hobbi kategóriában vannak horgászos pólók is, és mivel a sógorom egy kedvenc elfoglaltsága, hogy órákon keresztül üljön csendben egy tóparton arra várva, hogy kifogjon egy halat, gondoltam jól fog jönni neki, egy ilyen póló. Ha másnak nem is, majd pizsamának elhordja. Kiválasztottam egy igazán mókás darabot, aztán megkértem a testvéremet, hogy mérje le a sógorom egyik pólóját, mert a méretválasztásnál kicsit oda kellett figyelni, mert itt nem feltétlenül egyeznek meg a méretek a konfekciós számokkal.

Szerencsére a mérettáblázat nagyon részletesen és érthetően leírta, mi merre hány óra, de a biztonság kedvéért, kértem méretbiztosítást, ami nem került többe 200 forintnál. Ennek mindössze annyi a lényege, hogyha nem jó a méret, akkor egyszer ingyenesen kicserélik. Ennek hiányában viszont ki kell fizetni a szállítási díjat, amit nem feltétlenül szeretnék, mert pár ezer forint ide vagy oda, azért mégse vagyok úgy eleresztve, és ha van egy ilyen lehetőség, akkor miért ne.

A póló 2 nap alatt megérkezett és mivel nem bírtam magammal ki is csomagoltam. Nagyon jó anyaga volt, érezni lehetett, hogy nem valami műszálas vacak, így tuti, hogy kényelmes viselet. Mivel kibontottam és jól megfogdostam, gondoltam akkor már ki is mosom, hogy finom öblítő illata legyen. Szerencsére a lolmarkt.hu, erre is nagyon jó tippeket adott. A lényeg, hogy a pólókat kímélő fokozaton, tehát ilyen 30-40 fokos vízben mossuk, és ügyeljünk rá, hogy kifordítsuk mielőtt bedobjuk a gépbe, hogy a mintha ne sérüljön. Ami a vasalást illeti, az is rém egyszerű. Csak fogni kell egy sütőpapírt, azt ráteszed a mintára és mehet a móka. Nyilván, azért itt is óvatosnak kell lenni, és a vasalót lehetőleg közepes fokozatra állítani, de alapjába véve eléggé strapabíró anyagokról beszélünk, szóval, ha megfelelően kezeljük őket, akkor sokáig pólók maradnak.

Ami pedig a legjobb az egész történetben, hogy a sógorom, most az egyszer valóban örült az ajándéknak. Legalábbis szokta hordani, ha horgászni, vagy futni megy. Ez már félsiker nem?