Balatoni csapatépítőre visszük az egyesületet.

Szponzorált tartalom

csapatépítés programok

csapatépítés programok

Nemrég kezdtem el dolgozni egy sportegyesületnél. Egy nagyon barátságos és segítőkész csapatba kerültem, az első pillanattól kezdve úgy éreztem, mintha már ezer éve itt dolgoznék. Egyből befogadtak, senki nem éreztette azt velem, hogy új vagyok: minden beszélgetésbe bevontak, hívtak ebédelni, szóval tényleg nem hagytak ki semmiből. Ennek is köszönhető az, hogy hamar sikerült beilleszkednem.

A csapat minden nyáron elmegy csapatépítőre, hogy még jobban összekovácsolódjanak, és egy kicsit jobban megismerjék egymást. Ennek a szervezése most rám hárult: amúgy is az én feladatom lenne az intézkedés, de mivel még nem vettem részt velük ilyen programon, így rám bízták az egészet.

A csapatépítés programok igazából bármilyenek lehetnek, azt mondták, de én gyorsan megtaláltam a legjobbat. A balatonpro.hu oldalára tévedtem, már nem is tudom, hogyan. A cég rendezvényszervezéssel foglalkozik, és szerencsénkre, ebbe beletartoznak a csapatépítők is.

A nevéből már ki lehetett találni, hogy a Balatonnál működnek, így a programok is itt zajlanak – ez adja a különlegességét is a dolognak. A csapatépítés programok elég széles lehetőséget nyújtanak, szóval mindenki találhat számára szimpatikus tevékenységet.

Nyilván bőven van lehetőség vízisportok közül választani: az egyik ilyen a vitorlázás. De ki lehet próbálni a SUP-ot is. Nekem előbbi tetszett leginkább, úgyhogy meg is néztem mit kell erről tudni.

Képzeljétek, saját vitorlásaik vannak! Szóval ez nem ám csak úgy megy, hogy ők leszervezik Neked a programot egy másik szolgáltatónál – sok rendezvényszervező cég csinálja ezt -, hanem saját flottájuk van. Különböző méretekben, vagyis inkább úgy mondom, hogy férőhelyekkel. Vannak kisebbek, nagyobbak. Sőt, még arra is van lehetőség, hogy magas létszám esetén, egy nagyobb hajót is rendelkezésre bocsátanak. Így pedig egyszerre akár 100 fő is tartózkodhat egy hajón.

Mi azért kisebb csapat vagyunk, úgyhogy erre nem volt szükség, de mindenképpen el akartam mesélni, mert engem ez megdöbbentett.

Visszatérve a vitorlás csapatépítés programokra: ezek nem csak abból állnak, hogy vitorlázgatás van a Balcsin – persze, ezt is lehet, és szuper jó program -, de lehetőség van házi regattát is szervezni, és versenyezni. A vitorlázást össze is lehet kapcsolni a SUP-pal. Ez egyébként egy ilyen szörfdeszka jellegű dolog, ahogy láttam és olvastam a Balaton PRO oldalán. Fel kell rajta állni, ami állítólag már önmagában is kihívás, és úgy kell evezni. Egyébként nagyon mulatságosnak hangzik.

És itt jut eszembe egy nagyon fontos dolog, ami segített eldönteni, hogy tényleg a Balaton PRO-t kérjük fel a csapatépítő megszervezésére: a vízi programok alatt teljesen biztonságban érezhetjük magunkat, hiszen vízimentő is jelen van az eseményen, ha ne adj Isten bármi történne. De kiemelik, hogy aki nem tud úszni, annak a SUP használata tilos! Első a biztonság.

A vitorlásaikról egyébként minden adatot meg lehet találni az oldalon: vannak képek, paraméterek, ilyesmik. Sőt, ha úgy alakul a dolog, vagy több napos a csapatépítő, akkor még aludni is lehet a vitorlásokon! Ezt is előadtam a többieknek, mert szerintem óriási élmény, és ha már a Balaton PRO biztosítja rá a lehetőséget, miért is ne?!

Kértem is gyorsan egy árajánlatot, amire a honlapon megtalálható űrlapon keresztül van lehetőség. Már nagyon várjuk a megkeresést, hogy megbeszélhessük velük a részleteket, és azt is, hogy egy ilyen profi csapat kezébe adjuk a szervezést.