Hogyan találtam meg a legjobb biztosítást?

Szponzorált tartalom

pannonsafe.hu

pannonsafe.hu

Egész gyerekkorom óta az volt a vágyam, hogy élsportoló lehessek. Elsőre lehet, hogy ez egy kicsit szokatlan álom, de higgyétek el, hogy nagyon sokaknak ez az életcéljuk. Az ember nem gondolná, de borzasztó sok munka van mögötte, és rendkívül fárasztó.

A hajlani kelések, hogy legyen időd még suli előtt egy kétórás edzésre, ahová délután egyébként rohansz is vissza. És ez nem ám heti egy-két alkalommal van így, hanem akár a hét minden egyes napján. Én is csináltam egy ideig, jó hosszú ideig, de aztán jött egy sérülés.

Igen, igen, síelés közben sajnos csúnyán eltört a lábam, és ezzel eldőlt, hogy nem leszek élsportoló. Ráadásul, még biztosításom sem volt.

Azóta jobban felkészülök mindenre, biztosítás nélkül nem is megyek sehova most már. Szerencsére találtam is egy szuper jó alkusz céget: https://www.pannonsafe.hu/, itt ti is meg tudjátok nézni.

A Pannon-Saferől azt érdemes tudni, hogy már lassan két évtizede a piacon vannak, és az ügyfeleik visszajelzése alapján nagyon értik is a dolgukat. A honlapjukon meg is lehet nézni az ügyfél elégedettséget tükröző számokat. De ha még ez sem lenne elég, akkor szerintem elég meggyőző lehet az, hogy háromszor is elnyerték a „Kiváló üzleti márka” díjat. Elhihetitek, hogy ezt nem kapja meg ám akárki.

Az olyan emberek számára, mint én, vagyis akik abszolút nem értenek a biztosításokhoz, óriási segítség a https://www.pannonsafe.hu/, hiszen többféle biztosító ajánlatai közül lehet szemezgetni, vagy pedig kérni a Pannon-Safe alkuszainak szakértelmét és segítségét.

Az oldalon található online biztosítás kalkulátor, aminek a segítségével, akár mi magunk is megtalálhatjuk az igényeinknek megfelelő biztosítást. De én nem bízom magamban ilyen téren, úgyhogy inkább segítséget kértem a szakértőktől.

Először telefonon fordultam hozzájuk, és meglepve tapasztaltam, hogy tényleg teljeskörű tájékoztatást kaptam. Nem hallgattak el előlem semmit, még egyes negatívnak mondható elemre és körülményre is felhívták a figyelmem. Abszolút éreztem, hogy nem az a céljuk, hogy belehajszoljanak egy jó drága, ráadásul számomra kedvezőtlen biztosítás megkötésébe, és nem is akartak rám beszélni semmit sem.

Egyébként egy lakásbiztosításról volt szó jelen esetben, de segíteni tudnak szinte bármilyen biztosítás megkötésében, legyen szó akár CASCO-ról, akár kgfb-ről, utasbiztosításról, egészségbiztosításról, de akkor is fordulhatsz hozzájuk, ha éppen a lakáshitelek útvesztőjében keveredtél el. Szóval tényleg mindenben.

Persze, mielőtt felhívtam volna őket, nézelődtem is a honlapjukon, mert hát fel kell mérni a terepet. Itt olvastam egy csomó érdekes, de legfőképpen hasznos információt a lakásbiztosításokról. Én például nem is tudtam, hogy mennyiféle kiegészítő biztosítást lehet kötni hozzá, például olyat is, ami a kerti bútorokra is kiterjed. Sőt, arról fogalmam sem volt, hogy a lakásbiztosítás az a benne lévő ingóságokra nem terjed ki. Azokat külön kell biztosítani, sőt, érdemes a nagyobb értékű vagyontárgyakról fotókat készíteni, ha esetleg betörés történne, akkor ezzel is segíteni lehet a nyomozást, illetve nyilván, a biztosítónak is igazolni tudjuk, hogy az adott tárgy valóban létezik és a miénk volt.

Szóval, ha Te is szeretnél egy tényleg jó, kedvező biztosítást, de nem tudod, hogy hol keresd, vagy hogy hogyan állj neki, akkor keresd csak fel bátran a https://www.pannonsafe.hu/ weboldalát, és használd a kalkulátort, vagy hívd fel Te is a szakértőket, mert tuti biztos lehetsz benne, hogy készséggel segíteni fognak Neked mindenben, és minden kérdésedre válaszolni is fognak!